۱۳۹۹ فروردین ۱۶, شنبه

پارسی گویان باید چند نکته را بدانند...!

🌻۱ ) نخست اینکه برخی از واژه های امروزی ما به راستی پارسی نیست اندکی از واژه های امروزی بیگانه هستند و در فرهنگ پارسی جای ندارد(ث ق ع ص ض ط ظ ح) این واژه ها پارسی نیستند و برای زبان های دیگر هستند؛ نه زبان پارسی...!

🌻۲ ) همانگونه که خود میدانید در بازنگری زمان،جنگ ها و رویداد هایی برای همه سرزمین ها به ویژه ایران رخ داده است. و همین جنگ ها سبب شد که گاهی در دوره ای یک گروهی بر ایران زمین فرمانروایی کنند همانند فرمانروایی #یونانیان و #مغولان و #تازیان_ویرانگر و چون این گروه ها و این مرتوگان نام برده کسانی بی فرهنگ و نادان و خشک اندیش بوده اند آنها ما ایرانیان را وادار میکردند که از فرهنگ خودشان پشتیبانی کنیم و آنها را انجام دهیم و در هر دوره ای که این سرزمین ها به ما یورش بردند زبان خودشان را زبان بنیادین و میهنی ما گرداندند...! به سبب اینکه بتوانند با ما سخن بگویند و گفتاری انجام دهند.. همینوگونه شد که زبان ما آمیخته به زبان های دیگر شد.

🌻۳ ) از این رو و با این رویداد های گفته شده و دردناک زبان کنونی ما ۶۰٪ تازی(عربی) ۱۰٪زبان های دیگر و تنها ۳۰٪ پارسی است.😔

🌻۴ ) آنها چون فرهنگ با ارزشی نداشتند گرایش داشتند که زبان و فرهنگ ما را به نابودی بکشانند(بیشتر_تازیان)

🌻۵ ) آنها با چیرگی بر ایران اگرچه در زمانی..! به گونه ددمنشانه به ایران بزرگ و باشکوه یورش بردند و ایرانیان را ناچار کردند که زبان آنان را یاد بگیرند تا بتوانند با آنها سخن بگوییند..! اگرچه بیشتر تازیان اینگونه بودند به همین سبب است که بیشتر واژه تازی بیگانه داریم...! تازیان یورشگر نزدیک به ۱۴۴۰ سال است که زبان ما با آنها آمیخته شده به سبب های نام برده.

🌻۶ ) همانگونه که میدانید فرهنگ و پیشینه ایران بسیار ارزشمند و بزرگ و باشکوه است و برخی سرزمین ها فرهنگ ایرانی را بکارگرفته اند و همین زبان تازی(عربی) برگرفته از زبان پارسی است چون آنها فرهنگ بنیادین ندارند هرچه هست از ماست...

🌻۷ ) برخی از سخنان از ریشه تازی هستند و هرگز ریشه در پارسی ندارند همانند سخن (اتفاق) که از ریشه تازی است.

🌻۸ ) برخی از سخنان از پارسی یکسره به تازی(عربی) رفته اند مانند سخن(زمان) که پارسی است ولی درون زبان تازی نیز رفته است.

🌻۹ ) برخی از سخنان پارسی است ولی تازی وار شده است مانند سخن سایاگ که امروزه به عربی وار ما به او (سبک) میگوییم...!

🌻۱۰ ) برخی از سخنان پارسی است ولی با واژگان نادرست نوشته میشود (ث_ع_ق_ص_ض_ظ_ظ_ح )
مانند سخن (صدا) که ما به نادرستی با این (ص) می نویسیم به گونه ای که باید با سین نوشته شود
#سدا درست است نه #صدا...!

🌻۱۱ ) برخی از سخنان پارسی است ولی ما به نادرستی بزبان می آوریم مانند سخن (نکات) نکته پارسی است ولی نباید گفت (نکات) (الف و ت)تازی است. باید گفت #نکته_ها نه #نکات...!

🌻۱۲ ) تازیان یکسری از واژه ها را نمی توانستند بر زبان آورند😁که( گ چ پ ژ) نام دارد و چون برخی از سخنان پارسی از این واژگان دارند و تازیان نمی توانستند بگویند تازیان این واژه ها را بکار نبردند و کمی زبان درهم آمیخته شد. مانند (اصفهان) که در دوره ساسانیان (اسپهان) یا (اسپادان) می گفتند و چون تازیان (پ) را نمیتواستند بگویند به اصفهان دگرگون شد...!

🌻۱۳ ) همگی مرتوگان به پارسی (فارسی) میگویند. نادرست است باید گفت پارسی شاید ساده ترین چیز همین باشد...!

🌻۱۴ ) زبان پارسی به سبب اینکه همه واژگان بنیادین و هسته ای را دارد و بسیار شیوا و خوانا هست و گسترده واژگان بسیار بالایی دارد رساناترین و آراسته ترین زبان میباشد... این سخن ما نیست زبان شناسان برجسته این برداشت را داشته اند. همچین زبان پارسی یک زبان دیرینه و زیبا شمرده میشود.

🌻۱۵ ) بازگو میکنم...
در بین زبان شناسان شناخته شده است که زبان پارسی بسیار رسا و آراسته و شیوا میباشد و دیرینه ترین زبان شمرده میشود.

#پاینده_ایران
#پارسی_سخن_بگوئیم
#به_زبان_مادری_خودمان
‍🔥🔥🔥🔥🔥🔥
نقل از درگاه (:کانال) زرتشت و مزدیسنان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

جشن سپندارمزگان

#مردم ایران در تاریخ خود، کارنامه درخشانی را در زمینه ارج نهادن به جایگاه بلند زن از خود بر جای نهاده و امروز زنان ایرانی از اینروی بر خود م...